User panel

Ranking - Players

#
Name
Empire
Lv.
Top 100 »

News


The server is offline.

Update 14.02.2022

 • Evenimentul de Iarna a fost eliminat, Emblemele si Insignele au fost sterse din inventarul tuturor iar Dragonul de Gheata a fost scos din toate mapele.

• Evenimentul de Valentine's Day a fost implementat si va fi disponibil pana pe data de 1.03.2022, iar acesta contine urmatoarele:

- Design-ul mapelor principale a fost actualizat.

- Aphrodite, zeita iubirii este prezenta in toate mapele principale, in cercul fiecarui regat. Aceasta este in cautarea prajituricilor, pe care le puteti procura din Cadoul Iubirii (dropabil la toti monstrii de pe server, cu o sansa mica), in schimbul careia ea va va oferi premii importante, ce sunt acordate randomizat, printre care si Trandafiri.

- A fost introdus shop-ul specific evenimentului, tot la Aphrodite, de la care puteti achizitiona, oferind Trandafiri la schimb, obiecte valoroase: Inima Indragostitilor (PvP), Inima Monstrilor (PvM), Costum Valentine, Frizura Valentine, Skin de arma Valentine, Unicornul Iubirii, Sigiliu Little Pony si Potiunea Iubirii (potiunea functioneaza exact ca un full instant specific, iar pentru cei ce sunt ingrijorati ca acestea vor dauna gameplay-ului, tinem sa va mentionam ca distractia cu Potiunea Iubirii va dura strict pana la incheierea evenimentului, cand potiunile vor fi eliminate in totalitate de pe server, inclusiv din inventarele playerilor).

- Un nou World Boss este prezent pe server. Accesul in mapa acestuia se face fie de la Info Dungeon, fie de la Aphrodite, iar povestea acestuia este ca Aphrodite este in cautarea unor luptatori curajosi care sa o ajute sa il invinga pe Anteros, monstrul care vrea sa distruga ziua indragostitilor din cauza lipsei iubirii reciproce. Acesta se ascunde in Padurea Dulciurilor si este aproape imposibil de invins. Aceasta a reusit sa ii afle slabiciunea dar tot nu il poate invinge de una singura, mai ales cand locuitorii altor regate sunt aparatorii lui. Bonusul de care aveti nevoie pentru a-l invinge pe Anteros este Tare Impotriva Orcilor. Orele de respawn ale acestuia sunt: 09:00, 15:00, 21:00, 03:00 si puteti accesa mapa doar daca aveti nivelul minim 95.

- Design-ul tuturor pietrelor metin a fost acatualizat pentru a fi in tonul evenimentului.

- Design-ul shop-urilor offline a fost actualizat pentru a fi in tonul evenimentului.

- Textura de iarna a mapelor secundare a fost inlocuita de cea clasica.

• Acum, armurile Beta ofera 4000 PV, in loc de 20% PV.

• Vinurile din flori de piersic ofera din nou 500 PV, in loc de 250.

• A fost adaugat la drop-ul bossilor Alastor, Anteros, Nemere, Razador, Beran Setaou si Azrael, Cufarul Pestilor (contine Scrumbie Prajita, Anghila Prajita, Biban Prajit, Sushi de Somon, Sushi de Pisica de Mare)

• Icon-urile pestilor (cele care apareau ca fiind scuturi) au fost reparate.

• Intrebarile evenimentului OX au fost corectate.

• Loading Screen-urile au fost schimbate permanent (le vor fi adaugate si un efect la urmatoarea mentenanta).

• Personalizatele au fost implementate.

• Acum puteti personaliza toate armurile cu nivel cuprins intre 1 si 66 si uniforma caracterului vostru cand nu are o armura sau un costum echipate, prin intermediul biletului personalizat 2D, pe care trebuie sa mi-l predati mie.

• Costumul castigatoarelor de la 5v5 a suferit o mica modificare (nu era executat foarte corect din punct de vedere tehnic si a trebuit sa modific asta).

• Alte mici modificari.

SERVER STATISTICS

Ranking - Guilds

#
Name
Empire
Points
Top 100 »