User panel

Ranking - Players

#
Name
Empire
Lv.
Top 100 »

News


The server is offline.

Calendarul evenimentelor ce vor fi sustinute in saptamana 15-21 Noiembrie 2021

Luni: Eveniment hide admin, ora 21:00

Un admin se va ascunde, va da indicii pe chat despre locul in care se afla iar primele 3 persoane care il gasesc vor primi o recompensa. Restrictie IP.


Marti: Eveniment Ruleta Ruseasca, ora 21:00

Un membru staff va anunta inceperea evenimentului in chat, moment in care toate persoanele doritoare sa participe la eveniment si isi vor face cunoscuta dorinta printr-un mesaj privat, adresat persoanei anunțate in momentul începerii evenimentului. Ulterior, veti fi trasi intr-o mapa in care un membru STAFF, transformat in ninja arc, va arunca, pe rand, in fiecare persoana, cate o sageata otravitoare. Ultima persoana care ramane neatinsa de otrava va fi declarata castigătoare. Fara restrictie IP, DOAR CH 1. 

Miercuri: Eveniment Cufere Lumina Lunii, ora 21:00

Toti monstrii vor avea o sansa de a dropa Cufere Lumina Lunii atunci cand sunt invinsi. Durata eveniment: 30 minute. 

Joi: -

Vineri: Eveniment OX, ora 21:00

Evenimentul OX este un concurs prin care va puteti demonstra cunostințele, atat cele generale cat si cele legate se server. Mergi la Uriel pentru a participa. Ultimele 3 persoane vor fi declarate câștigătoare. Se ofera premii de participare, fara restrictie IP, limita de level: 25.

Sâmbătă: Eveniment PvP, Shaman si Ninja, ora 19:00

PvP-ul pe rase va incepe pe rand, incepand cu rasa Shaman, la ora  19:00. 1v1 la rasa Ninja va incepe imediat dupa finalizarea PvP-ului la rasa Shaman. Toti participantii trebuie sa aiba level 70 fix. La duelul Shaman Leac vs. Shaman Leac este permis un numar nelimitat de Leacuri. Costumele, frizurile, pet-urile sunt permise. Buff-ul este permis doar la rasa Shaman. Vinurile sunt interzise. Inscrierile se fac pe DISCORD, in canalele dedicate inscrierilor.

Duminica: Eveniment PvP, Sura si Warrior, ora 19:00

PvP-ul pe rase va incepe pe rand, incepand cu rasa Sura, la ora  19:00. 1v1 la rasa Warrior va incepe imediat dupa finalizarea PvP-ului la rasa Sura. Toti participantii trebuie sa aiba level 70 fix. Costumele, frizurile, pet-urile sunt permise. Buff-ul nu este permis. Vinurile sunt interzise. Inscrierile se fac pe DISCORD, in canalele dedicate inscrierilor.

SERVER STATISTICS

Ranking - Guilds

#
Name
Empire
Points
Top 100 »